SPORTURI  »  AUTO  »  PREMIU

Dacia Duster a fost desemnată "Maşina 4X4 a anului"

Dacia Duster
Dacia Duster

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 17:28

4x4 Magazine, cea mai importanta publicaţie de pe piaţa auto de profil din Franţa, a acordat premiul de "Maşina 4x4 a anului" Daciei Duster, numind-o cea mai importantă apariţie pe piaţa 4x4 din ultimul an.

Dusterul a învins în finală maşini ca modelele din cea de-a doua generaţie de BMW X3 şi Volkswagen Amarok, reuşind să obţină titlul pentru care au fost înscrise 23 de modele de teren lansate în cursul acestui an.

Acesta nu este primul succes al Daciei Duster: SUV-ul a mai fost ales Maşina Autobest 2010, a cîştigat Trofeul Andros în Franţa şi a primit titlul de " Maşina anului în România".

Dacia Duster s-a clasat a şaptea în finala Car of The Year 2011, care a avut loc la Paris. Competiţia a fost cîştigată de modelul electric Nissan Leaf, anunţă Antena3.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
riccardo1966
riccardo1966  •  21 Mai 2011, 00:14

...in Romania...

paso
paso  •  20 Mai 2011, 22:19

Da! Pentru ca pretul are greutatea cea mai mare la punctare urmat de consum.Si dupa cum se stie,pretul este oglinda calitatii. Dar cu premiu cu tot,in vest, va fi considerata masina saracului si o vor cumpara doar cei ce nu au pretentii la calitate, confort si siguranta.Adevaratul premiu pentru o masina este decernat de cumparatorii care pun banul jos.Ca sa va dati seama cat de ireale sant aceste competitii,modelul electric Nissan Leaf,adica castigatoarea,condusa in regim normal, fara menajare si cu aclimatizarea pornita,dupa 70 de km,da chix,si trebuie sa stea 8 ore la incarcat (eventual in padure?). PS.Duster-ul nu aduce absolut nimic nou:tehnologie franceza copiata de la nemti acum 30 an

velsadicu
velsadicu  •  20 Mai 2011, 20:34

Bravo lor! Chiar imi place masinuta asta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează