SPORTURI  »  AUTO  »  PREMIERĂ

Dacia Duster de 850 CP pleacă în iunie la raliu, în Colorado

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 16:58

Dacia Duster va participa la celebra cursă de coastă Pikes Peak International Hill Climb care se va desfăşura pe 26 iunie la Colorado, în Statele Unite.

SUV-ul grupului Renault va fi pilotat de către Jean-Philippe Dayraut, triplu cîştigător al Trofeului Andros şi unul dintre cei mai redutabili piloţi specializaţi pe circuitele de gheaţă. Duster va avea o putere de 850 CP şi va trebui să se adapteze regulamentelor şi constrîngerilor foarte severe ale concursului de la Pikes Peak. Maşina va fi pregătită de către Renault Sport Technologies şi Tork Engineering, structura "vip challenge" a lui Dayraut.

Dacia Duster nu se află la prima experienţă internaţională de prim nivel. Alain Prost a participat cu SUV-ul celor din Mioveni la ultimele două ediţii ale Trofeului Andros, 2010 şi 2011, de fiecare dată obţinînd locul doi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează