SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

De-abia lansat, Ferrari F458 are deja trei clienţi români!

F458, maşina de competiţie a celor de la Ferrari, a fost lansată astăzi la Bucureşti +4   FOTO
F458, maşina de competiţie a celor de la Ferrari, a fost lansată astăzi la Bucureşti

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 15:12

F458, maşina de competiţie a celor de la Ferrari, a fost lansată astăzi la Bucureşti de către Forza Rossa, unicul importator al mărcii pe piaţa din România, Bulgaria şi Moldova.

Bolidul este succesorul lui F430 Challenge fiind cel de-al cincilea model produs de uzină special pentru curse. Ferrari F458 are un preţ de 260.400 de euro (TVA inclus), iar pentru această maşină s-a folosit ultima tehnologie în vederea obţinerii celor mai bune performanţe pe circuit.

Ferrari F 458 are un motor aspirat V8 de 4,5 litri şi dezvoltă o putere de 570 CP. Cuplul este de 540 Nm la 6.000 rpm. Transmisia se face cu ajutorul unei cutii de viteze cu 7 trepte, dublu ambreiaj cu principiu de preselectare.

Atît motorul, cît şi cutia sînt absolut noi. F458 va participa doar la întrecerile de Grand Turism, Ferrari dominînd pînă acum competiţiile de GT la care a participat, indiferent dacă vorbim de FIA GT, Le Mans 24h, Le Mans Series, American Le Mans Series.

În Formula 1, scuderia "căluţului cabrat" a adunat pînă acum 16 titluri mondiale la constructori, mari campioni precum Alberto Ascari, Juan Manuel Fangio, Niki Lauda, Alain Prost, Michael Schumacher făcînd istorie alături de Ferrari.

De la începutul anului şi pînă acum, F458 are deja 3 clienţi români, fiecare plătind cash suma de 260.400 euro. Importatorul lui Ferrari în România a declarat că mai sînt două persoane care şi-au manifestat intenţia de a cumpăra acest bolid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează