SPORTURI  »  AUTO  »  ACHIZIȚIE

VIDEO + FOTO Dorian Popa a cumpărat un Lamborghini Huracan cu o sumă uluitoare! Primire incredibilă la fabrică + cu ce cadouri l-au răsfățat italienii

Vloggerul Dorian Popa a investit 300.000 de euro într-un spectaculos Lamborghini Huracan. +21   FOTO
Vloggerul Dorian Popa a investit 300.000 de euro într-un spectaculos Lamborghini Huracan.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 17:44 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 18:36

Dorian Popa, 34 de ani, a investit 300.000 de euro într-un spectaculos Lamborghini Huracan.

Vlogger, actor, cântăreț, influencer, Dorian și-a ridicat bolidul comandat la începutul lunii iunie chiar din fabrica Lamborghini din Italia. Evident, a prezentat momentul de neuitat într-un videoclip pe canalul personal de YouTube.

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini Huracan

+17 FOTO

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a avut parte de o primire spectaculoasă în Italia, unde, înainte să îi fie predată mașina, a fost așezat pe „tronul Lamborghini” și a urmărit un filmuleț de prezentare alături de staff-ul italienilor. Vedeta a fost răsfățată cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

Dorian Popa și-a făcut garaj Lamborghini

După ce și-a comandat mașina, Dorian Popa s-a pregătit special pentru moment. Și-a renovat garajul de la casă și l-a transformat într-un adevărat altar dedicat noului automobil. Până și faianța de pe pereți este marca Lamborghini!

Dorian Popa a cumpărat un Lamborghini Huracan cu o sumă uluitoare! Primire incredibilă la fabrică + cu ce cadouri l-au răsfățat italienii
Adelina Chivu, apariție la TV după 8 ani de zile » Cum arată acum soția fostului căpitan al României: „Ne mai certăm, dar nimic grav!”
APARIȚIE
Adelina Chivu, apariție la TV după 8 ani de zile » Cum arată acum soția fostului căpitan al României: „Ne mai certăm, dar nimic grav!”
Corina Caragea, vacanță exotică în Bali » Fotografii spectaculoase la plajă
METROSPORT
Corina Caragea, vacanță exotică în Bali » Fotografii spectaculoase la plajă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
garybusy
garybusy  •  24 Septembrie 2023, 15:58
Postat de Catalynn_. pe 19 Ianuarie 2023, 01:16

Am văzut articolul acum câteva ore, l-am ocolit … Spre surprinderea mea văd ca a strâns 38 de comentarii! Fix așa o nulitate ca ăsta face bani, chiar și tu, iar acum io, practic ii legitimăm existența. Altfel, chiar nu mă interesa, dacă ar trai din clickurile mele ăștia mureau de foame demult. Înțeleg ca unii plătesc chiar cotizație anuală sau lunară pt accesul pe platforma lui. Acum pe bune, ce poate sa îmi spună asta încât sa merite chiar si 5 lei!? Nu, nu sunt curios sa aflu, chiar si clickul asta e prea mult! :-)))

o fi dorian popa ***,dar tu il intreci cu mult bai pensionar escroc ce esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  20 Ianuarie 2023, 15:34
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 20 Ianuarie 2023, 14:05

sunt comvins ca sunt si service-uri auto exclusiviste unde merg cei cu masini rare si scumpe...100%. Daca nu au aprobat un comm de al tau probabil a fost considerat anti "woke" sau ceva

Exact, pentru partea a doua. Exact.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  20 Ianuarie 2023, 14:05
Postat de BindenDanDat pe 20 Ianuarie 2023, 00:46

Asa il descria un frate d'al nostru mai jos... Vorba ta, spor la soferie, atentie la gropi. Mult succes in a gasi un mecanic care stie sa ii schimbe uleiul corect, in Romania. Dar asta e alta discutie. Mai scrisesem ceva, dar vad ca baietii au "decidat" sa nu il publice. Asta e. Their loss. Multumesc ca mi-ai scris.

sunt comvins ca sunt si service-uri auto exclusiviste unde merg cei cu masini rare si scumpe...100%. Daca nu au aprobat un comm de al tau probabil a fost considerat anti "woke" sau ceva

Vezi toate comentariile (72)
Comentează