SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Echipele din Formula 1 vor să boioteze cursa din Bahrain

Grila de start în Formula 1
Grila de start în Formula 1

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 16:52

"Echipele l-au informat în mod repetat pe Bernie Ecclestone că nu vor să meargă acolo pe principiul moral sau pe orice alte considerente. Povestea s-a terminat urât şi ar putea rezulta un conflict major aşa cum sportul nostru nu a mai văzut", a precizat o sursă din lumea "Marelui Circ" pentru publicaţia britanică The Times.

Decizia reprogramării cursei din Bahrain a născut numeroase critici din partea piloţilor şi a mecanicilor.

În aceste condiţii, mai multe echipei din Formula 1 se gîndesc să boicoteze cursa din Golf, ce ar trebui să se dispute la finalul lunii septembrie, anunţă The Times. Mark Webber a lansat un atac dur la adresa FIA după ce forul mondial a decis reprogramarea etapei din Bahrain

"Este evident că părţile implicate au încercat să ajungă la o decizie, dar din păcate simt că nu a fost luată o decizie corectă. Vă place sau nu, F1 şi sportul în general nu sunt deasupra responsabilităţii sociale. Sper că până la urma Bahrain să revină în F1, dar acum nu reste momentul potrivit", a precizat australianul pe site-ul său oficial.

Potrivit automarket.ro, Red Bull, Mercedes GP şi Renault sunt cele mai sceptice echipe în privinţa unei călătorii în Bahrain, însă o poziţie oficială va fi anunţată doar după ce reprezentaţii tuturor team-urilor se vor întâlni pentru a clarifica această situaţie.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează