SPORTURI  »  AUTO  »  SALONUL AUTO DE LA PARIS

Facelift cu lumini LED » Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile sale modele

Noile modele Dacia
Noile modele Dacia

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 00:00

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV.

E oficial! După 4 ani de la lansarea Logan și Sandero și a celor două derivate ale lor, Logan MCV și Sandero Stepway, Dacia a anunțat ieri că acestea vor primi un facelift, iar prezentarea cu noul look va avea loc la Paris, la finalul lunii, cu ocazia Salonului Auto din capitala Franței.

Constructorul din Mioveni a dat publicității și o imagine cu partea frontală. Una complet redesenată, bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceață având un nou design.

Grila seamănă foarte mult cu actuala grilă folosită pe Duster. Noile lumini de zi vor folosi tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai modern. Ele integrează patru blocuri optice dreptunghiulare.

Modificări la interior

Noile modele au suferit modificări și la interior. Fără să intre în detalii, Dacia a anunțat că s-a umblat la echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare pentru a asigura un confort superior șoferului și pasagerilor săi. Noutăți vor fi și în materie de motorizări.

Conferința de presă de la Paris în care vor fi prezentate noile modele Dacia este programată pentru joi, 29 septembrie, ora 10:45 (ora Franței), o oră mai târziu la București.

Cât costă acum în România cele 4 patru modele Dacia:

  • Logan - de la 6.850 euro (TVA inclus)
  • Logan MCV - de la 7.800 euro (TVA inclus)
  • Sandero - de la 7.050 euro (TVA inclus)
  • Sandero Stepway - de la 10.950 euro (TVA inclus)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează