SPORTURI  »  AUTO  »  TOP GEAR

Fantastic! Top Gear revine pe altă platformă și devine cel mai scump show TV din istorie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 17:45

Jeremy Clarkson nu va mai apărea în show-ul de televiziune TopGear, difuzat de către BBC, vedeta britanică fiind concediată în urma unui conflict fizic cu un producător TV.

Totuşi, celebrul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May vor continua showul pe platforma Amazon Prime, aparţinînd celor de la Amazon.

Anunţul a fost făcut ieri, emisiunea TV urmînd să devină cea mai scumpă din istorie! Financial Times a dezvăluit că a fost semnat un contract pentru 3 sezoane, fiecare a cîte 12 episoade.

Cele 36 de apariţii ale lui Clarkson, Hammond şi May vor avea o sumă de producţie incredibilă, nu mai puţin de 160 de milioane de lire!

Pînă acum, celebrul House of Cards al celor de la Netflix deţinea recordul showurilor TV, dar la distanţă extrem de mare de noul Top Gear, aproximativ 64 de milioane de lire pentru primele două sezoane.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  31 Iulie 2015, 20:28

Roma de HBO a costat 80 mil pe sezon. Iar Game of Thrones costa in jur de 60. chiar nu cred ca house of cards detine vreun record de genu' asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează