SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

Ferrari şi restul membrilor FOTA s-au înscris în sezonul următor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Toţi membrii Asociaţiei Echipelor de Formula 1 ( FOTA), din care face parte şi scuderia italiană Ferrari, s-au înscris în ediţia 2010 a campionatului de Formula 1, informează Reuters.

"FOTA confirmă că toţi membrii săi şi-au confirmat participarea în viitorul sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, fiind de acord cu reducerea semnificativă a costurilor în următoarele trei sezoane", se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Reprezentaţii echipelor au adăugat că speră să aibă o colaborare productivă alături de Federaţia Internaţională de Automobilism, prin care să construiască o "fundaţie solidă" pentru succesul Formulei 1.

Din FOTA fac parte toate echipele concurente în acest sezon: BMW Sauber, Brawn GP, Ferrari, Force India, McLaren, Red Bull, Renault, Toro Rosso şi Toyota, în timp ce Williams a fost recent suspendată.

Mai mulţi constructori au avertizat că nu vor mai concura în F1 după ce FIA a anunţat că vrea limitarea bugetului anual.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  29 Mai 2009, 18:06

Mda, s-or tot dat mare aia din FOTA ca nu se inscriu si i-or facut de toata c.a.c.aoa pe astia de la Williams si acuma se inscriu si ei. Destul de penibil.

 •  29 Mai 2009, 17:33

ORI AVEM FORMULA1, CU COSTURI NELIMITATE SI CU SUPERTEHNOLOGIE, IN FOLOSUL ULTERIOR AL INTREGII INDUSTRII AUTO, ORI NE LASAM DE MESERIE. E O DECIZIE IDIOATA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează