SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

Fiesta in Romania

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Ford are sanse mari sa produca la Craiova o masina aflata de acum 18 ani, de cind se produce, in topul celor mai vindute din Europa. Saptamina viitoare vor demara negocierile dintre Comisia de Privatizare a fostei uzine de automobile Daewoo si producatorul american Ford. In cazul in care cele doua parti se vor intelege, tranzactia urmeaza sa fie finalizata pina la 1 septembrie. Din cite se pare, mai mult ca sigur in Banie va flutura cit de curind drapelul cu multe stelute al Americii, iar masina care va fi produsa in Romania va fi noul Ford Fiesta.

Americanii mizeaza pe o capacitate de productie de minimum 300.000 de unitati pe an. Se poate ajunge si la jumatate de milion de masini avind in vedere ca  linia de productie Daewoo este moderna, trebuie doar adaptata pentru Ford.

Ford Fiesta se afla la a cincea generatie si face parte din clasa mica. Cu toate acestea, este considerata o masina extrem de spatioasa, are si variante in 5 usi, iar capacitatea portbagajului este de 284 litri, cel mai mare portbagaj din clasa sa. Cel mai scump Ford Fiesta are un pret care se invirte in jurul sumei de 10.000 de euro.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează