SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

Fisichella, după ce s-a înţeles cu Ferrari: “Mi s-a împlinit visul de-o viaţă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2009 00:00

Fisichella e în al şaptelea cer după ce a ajuns la o înţelegere cu cea mai mare echipă de Formula 1 din istorie. Italianul va pilota pentru Ferrari pînă la finalul sezonului, urmînd ca în 2010 să fie trecut ca pilot de rezervă al Scuderiei.

Anunţul a venit la finalul unei săptămîni de poveste pentru pilotul de 36 de ani. Acesta a obţinut primele puncte de cînd evoluează pentru Force India, ocupînd locul secund în cursa din Belgia, de pe circuitul Spa-Francorchamps. “Fisico” a adus de asemenea primul pole pentru echipa indianului Vijay Mallya.

Sunt în al şaptelea cer” a spus Fisichella pentru siteul oficial al scuderiei italiene. “Nu pot să cred că visul meu de o viaţă s-a împlinit tocmai acum, pe final de carieră, şi de aceea vreau să le mulţumesc celor de la Ferrari şi lui Luca di Montezemolo“.

Voi da totul pe circuit penrtu a demonstra că merit această şansă şi să le răsplătesc încrederea celor care m-au vrut la echipă. Ştiu că va fi greu, dar voi da totul pentru a obţine cele mai bune rezultate“, a adăugat italianul.

Îmi cer iertare faţă de Luca Badoer. Ştiu cît de mult voia să piloteze la Monza în spatele volanului Ferrari, pentru că ăsta e cel mai bun lucru care i se poate întîmpla unui pilot italian“.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  04 Septembrie 2009, 18:25

sunteti de coma. stiti ca o limba nu o poti traduce mot-a-mot. adica "7-th heaven" e "al 9-lea cer" la noi. chiar ati terminat facultatea de jurnalistica?

 •  04 Septembrie 2009, 16:55

batranul fissico este iubit de soarta si de dumnezeu...cine ar mai fi crezut?

 •  04 Septembrie 2009, 16:08

DRAGII MEI GSP, SUNTETI IN EROARE. ATI VRUT SA SPUNETI "IN AL NOUALEA CER". CELE SAPTE MINUNI ALE LUMII ANTICE SUNT CU TOTUL ALTCEVA ... ZIARUL VOSTRU A FOST UN MARE DEZASTRU ASTAZI !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează