AUTO  ·  FORMULA 1

FORMULA 1 // VIDEO Cel mai haios clip de prezentare înaintea startului noului sezon: de la Daniel „Avocado” la „Kiwi” Raikkonen :)

Articol de — Miercuri, 13 Martie

În acest weekend începe un nou sezon de Formula 1, în mod tradițional, cu Marele Premiu al Australiei, găzduit de circuitul din Melbourne.

Un video postat pe contul oficial de Twitter al F1 ține loc de avancronică amuzantă a competiției care va pune motoarele puternice la lucru începând de duminică: un băiețel e întrebat de un reporter al 10News First cine e pilotul său favorit, iar puștiul răspunde "Daniel Avocado" în loc de Daniel Ricciardo!

"Ne place. Vrei să fii pe grilă lângă Kiwi Raikkonen?", e comentariul haios al F1 care însoțește tweet-ul.

Fimulețul a adunat 270.000 de vizualizări, stârnind și creativitatea fanilor, care au găsit nume la fel de simpatice pentru alți piloți, activi sau nu, sau oficiali ai echipelor de F1.

Care e cea mai plină de umor?

Valtteri Broccoli (în loc de Bottas). Sebastian Pretzel (în loc de Vettel). Sergio Pear-ez (Pear ă pară), Lewis Melonton (Melon ă pepene galben), Daniil Kumquat (în loc de Kvyat). Esteban Bacon (în loc de Ocon). Mango Norris (în loc de Lando Norris). Coconut Wolff (în loc de Toto Wolff).

Prezentarea serioasă a sezonului, cu previziuni, calendarul curselor, cărțile de vizită ale piloților, cote la pariuri și televizare, o veți putea găsi mâine pe GSP.ro!

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off