SPORTURI  »  AUTO  »  AVANPREMIERĂ

FOTO Aşa arată noul Ford Mondeo!

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 18:43

Ford România a prezentat azi, la Iaşi, noul Ford Mondeo, maşină care va putea fi comandată în România începînd cu finalul lunii septembrie. Vor fi două versiuni de caroserie, cinci uşi şi wagon, şi două variante de echipare: Trend şi Titanium.
Noul Mondeo va fi dotat cu cele mai noi propulsoare cu consum redus: 2.0 TDCi (150 şi 180 CP), transmisie manuală şi Powershift, EcoBoost-ul de 1.5 litri şi 160 CP, transmisie manuală şi automată, motor produs la Uzina de Motoare Craiova, şi EcoBoost-ul de 2.0 litri cu 203 şi, respectiv, 240 CP (transmisie automată).

La capitolul tehnologie, Mondeo este echipat cu sisteme noi, cel mai spectaculos fiind Inflatable Rear Seats Belts (centuri de siguranţă spate cu airbag încorporat), Adaptive Headlamp LED (faruri adaptive cu LED), SYNC generaţia a doua.

Preţurile pentru noul Ford Mondeo vor fi comunicate în cursul acestei luni.

Noul Ford Mondeo s-a prezentat la Iaşi în versiunea de culoare "Red Ruby", fiind maşina oficială a Raliului Iaşiului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alerym
alerym  •  05 Septembrie 2014, 08:39

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

1745flo
1745flo  •  04 Septembrie 2014, 20:44

va fi peste 25k de E!

ordessis
ordessis  •  04 Septembrie 2014, 17:36

Acest Mondeo din Europa este de fapt versiunea americana Fusion

Vezi toate comentariile (3)
Comentează