SPORTURI  »  AUTO  »  INEDIT

FOTO Eleganță cu mulți cai putere! Mihai Leu a plimbat-o pe Adina Buzatu cu mașina de curse

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 17:56

Cursă de mare viteză la patru ace. Așa s-ar putea rezuma întâlnirea dintre campionul Mihai Leu și stilista Adina Buzatu.

Mihai Leu a urcat-o în Ferrari pe Adina și i-a dezvăluit câteva secrete de pilotaj în vreme ce a plimbat-o pe circuitul de la Târgu Secuiesc. La rândul ei, Adina i-a mărturisit cunoscutului pilot și fost pugilist că este cel mai elegant sportiv și că o să-l învețe să-și facă singur nod la cravată.

A fost o reală plăcere să mă reîntâlnesc cu Adina, cu care am mai colaborat în repetate rânduri. Am dat câteva ture pe circuit și a fost și mai interesant că am făcut schimb de stiluri: ea a îmbrăcat costumul de pilot, iar eu pe cel elegant”, spune Mihai Leu.

La rândul ei, Adina Buzatu i-a mărturisit campionului că este unul dintre cei mai eleganți sportivi: „M-am simțit excepțional pentru că îmi place viteza, dar în mod controlat și corect. Singură nu m-aș fi dat, însă am avut încredere în Mihai, este un profesionist cu experiență, echilibrat. Nu am avut emoții nicio secundă. La capitolul styling, Mihai e unul dintre cei mai bine imbrăcați sportivi și are un stil care se potrivește perfect personalității lui. El nu exagerează niciodată, nu este extravagant, dar este întotdeauna pus la punct. În trecut chiar a urcat pe podium la o prezentare a mea. Îmi place că se descurcă în orice ipostază, se reinventează mereu și este la înălțime”, a povestit Adina Buzatu.

005 +7 FOTO

Mihai Leu se pregătește zilele acestea pentru etapa de la Râșnov a Campionatului Național de Viteză în Coastă, iar testele cu Ferrari 458 Challenge cu care va concura le-a făcut pe circuitul de la Târgu Secuiesc. În week-end, pe 6 și 7 aprilie, Mihai Leu va participa la etapa de viteză în coastă de la Râșnov și va concura cu alți peste 100 de piloți înscriși în competiție.

Mihai Leu va continua anul acesta și Campionatul Național de Super Rally, pe care îl organizează pentru a doua oară. După ce anul trecut a adus pentru prima oară în România această competiție, o premieră pentru sportul românesc, fostul pugilist continuă Super Rally și în 2019, iar pe lista locațiilor de desfășurare a etapelor se află și o noutate: Mangalia.

Campionatul Național de Super Rally va ajunge pentru prima oară pe litoral, aceasta fiind o dublă premieră, pentru că în Mangalia nu s-a mai organizat până acum nicio competiție auto.

Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că sezonul 2019 din Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape, care se vor desfășura în următoarele orașe: Mangalia (10-11 mai), Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează