SPORTURI  »  AUTO  »  ENDURO

FOTO! Etapă de European de Enduro la Comăneşti: românul Kovacs pe locul şase

Ervin Kovacs +7   FOTO
Ervin Kovacs

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 12:57

Portughezul Paulo Felicia (Yamaha, categoria E1 Seniori) a fost cel mai rapid concurent din cadrul etapei a doua a Campionatului European, desfăşurat în România. Lusitanul a declarat că "deşi a a fost o competiţie dură, mi-aş mai fi dorit un tur. Regularitatea a fost cheia victoriei la Comăneşti. Mă voi reîntoarce cu bucurie în România luna viitoare". Momentul cel mai spectaculos al etapei româneşti a fost acela în care mai mulţi piloţi au ales să sară peste un pîrîu, pe proba speciala de motocros, în lupta pentru victorie.

Interesul a fost peste aşteptări la Comăneşti, cîteva mii de oameni asistînd de-a lungul traseului în cele două zile la cea mai importantă competiţie desfăşurată pînă acum la noi. În iulie însă, se va desfăşura la Buzău o etapă de Campionat Mondial.

Reprezentanţii Uniunii Europene de Motociclism au fost mulţumiţi de felul în care s-a desfăşurat competiţia organizată de clubul Moto X Cape Bacău, afirmînd că este foarte posibil ca oraşul Comăneşti să se afle de acum în mod constant în calendarul curselor de enduro din Europa. Cel mai bun clasat român la etapa de european a fost Ervin Kovacs, el figurînd în clasamentul general al categoriei E2 pe poziţia şase din doisprezece concurenţi.

Rezultatele românilor de la Comăneşti:

Class Senior E2
1. Evans Greg KTM UK 50
2. Szuster Michal POL 40
3. Rosse Jonathan Yamaha SWI 36
.......
12. Babici Mihai KTM ROM FRM 16
13. Harpa Paul Cristian KTM ROM 16
16. Hage Stefan KTM KNMW 10

Class Senior E3
1. Micheluz Marioa FANTIC ITA 44
2. Wassink Mark KTM KNMW 40
3. KRYWULT Sebastian Husaberg POL 36
...
6. Kovacs Ervin ZSolt GAS GAS ROM 29
10. Neaga Lucian KTM ROM 23
12. MUSIL Hans Peter KTM AUS 9


CLASS WOMAN
1. ROSSAT Andrey KTM FRA 47
2. Petrick Heike KTM GER 47
3. NOCERA Francesca ITA 0
4. NEAGA Adriana KTM ROM 0
5. ANDREA GOGA KTM ROM 0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamix
dinamix  •  07 Iunie 2011, 15:26

FELICITARI, ORGANIZATORILOR! FELICITARI, COMANESTENILOR! IN MEMORIAM... IONUT ARDELEANU!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează