SPORTURI  »  AUTO  »  INCENDIU LA MARELE PREMIU AL SPANIEI

FOTO Iadul pe pământ! 16 oameni răniţi într-un incendiu devastator din Formula 1

Un incendiu a izbucnit în garajul echpei Williams (foto: Reuters) +5   FOTO
Un incendiu a izbucnit în garajul echpei Williams (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 21:57

Şaisprezece persoane au fost rănite ieri după ce un incendiu a izbucnit în garajul unei echipe în Marele premiu al Spaniei de la Barcelona.

Incendiul s-a produs în garajul echipei Williams, la puţine momente după ce Pastor Maldonado a cîştigat prima sa etapă de Grand Prix după o pauză de 8 ani.

Un angajat al echipei Williams a ajuns la spital cu arsuri grave şi alte 5 persoane au fost intoxicate cu fum. Alte 10 persoane au primit îngrijiri chiar pe circuitul din Catalunya şi au fost lăsate acasă. Incendiul a pornit de la o problemă electrică la maşina lui Maldonado. Flăcările s-au răspîndit rapid prin garaj, iar fumul negru s-a răspîndit prin tot circuitul.  Maldonado a făcut pe eroul, oferind ajutor mai multor persoane, una din aceastea fiind chiar vărul său, al cărui picior era fracturat, iar pilotul echipei Williams l-a scos pe acesta în spate.

"A fost un incendiu în garajul nostru din cauza zonei de combustibil. Patru persoane din cadrul echipei noastre au fost rănite, iar acum se află la spital. Echipa se va interesa dacă primesc cea mai bună îngrijire. Vrem să le mulţumim tuturor echipelor şi FIA pentru ajutorul acordat astăzi",  a spus într-un comunicat echipa Williams.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
kily
kily  •  14 Mai 2012, 14:56

asta este blestemul lui senna!

asc21
asc21  •  14 Mai 2012, 14:08

Eu nu sunt surprins de faptul ca Williams a castigat etapa asta. Atunci cand pleci din pole ai sansa sa castigi cursa, totusi Williams are un monopost bun. Daca HRT-ul ar fi terminat in primii 5 atunci era ceva dubios.

terminatorul2
terminatorul2  •  14 Mai 2012, 13:50
Postat de psyk3 pe 14 Mai 2012, 13:44

Hmm poate a fost ceva intentionat pentru a nu nu se afla anumite date despre masina...

Tinind cont ca au fost raniti , nu cred ca a fost intentionat , dar tinind cont ca monopostul urma sa fie inspectat pt a vedea daca corespundea regulamentar sau de a vedea ca nu are ceva ilegal , este posibil sa fie un incendiu provocat dar scapat de sub control !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează