SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FOTO Jules Bianchi a fost înmormîntat » La funeralii au participat mai mulți piloți de Formula 1 celebri

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 15:55

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi, care a încetat din viață vineri seară la 25 de ani, a fost înmormîntat, astăzi, la Nisa, la slujba religioasă asistînd sute de persoane, între care și foști și actuali piloți precum Alain Prost, Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Bianchi a fost dus la catedrală de tineri piloți, "frații săi de cursă", așa cum i-a numit preotul Sylvain Brison.

Sute de persoane aflate la înmormîntare au aplaudat încet pe melodia "Hotel California" a trupei The Eagles, cîntată doar la chitară. Jules Bianchi a încetat din viață vineri seară, la vîrsta de 25 de ani.

În data 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pistă umedă, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul său Marussia a ieșit în decor și a lovit o automacara care îndepărta din zona pistei o altă mașină avariată. Francezul s-a lovit atunci grav la cap și a petrecut ultimele luni de viață internat în spital în stare critică.

Sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează