SPORTURI  »  AUTO  »  CN DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

FOTO Mihai Leu a obținut locul I la clasa GT în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 16:47

Week-endul acesta cei mai buni piloți au luat startul la Râșnov în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Printre participanți s-a numărat și campionul Mihai Leu, care la finalul acestei etape a fost desemnat câștigător incontestabil al clasei GT. Fanii motorsportului l-au putut admira pe traseu la bordul mașinii sale de curse, un Ferrari 458 Challenge.

Acesta a fost și debutul pe asfalt pe anul 2019 al cunoscutului campion, care deja se pregătește pentru cea de-a doua ediție Super Rally, eveniment pe care îl organizează în totalitate. După un start excepțional în etapa de la Râșnov, Mihai Leu se pregătește pentru Mangalia, prima etapă de anul acesta din cadrul Super Rally. Campionatul Național de Super Rally va ajunge pentru prima oară pe litoral, aceasta fiind o dublă premieră, pentru că în Mangalia nu s-a mai organizat până acum nicio competiție auto.

Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că sezonul 2019 din Campionatul Național de Super Rally va avea 4 etape, care se vor desfășura în următoarele orașe: Mangalia (10-11 mai), Târgu Mureș (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) și București (25-26 octombrie).

premiere 78 +5 FOTO

Playtech: Imagini de SENZAŢIE cu Ivana Knoll! Cum a apărut la PLAJĂ cea mai frumoasă femeie de la CM, nu vrei să ratezi aşa ceva


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează