SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

FOTO Proprietar cu spirit creativ a modificat o Lada până a ajuns BMW

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 12:08

Poate că nu este chiar cea mai reușită operație de transplant de față. Dar un singur lucru este cert: proprietarul acestei Lada este mare iubitor de BMW. 

În topul celor mai iubite modele din istoria BMW (dacă nu chiar din istoria automobilului), primul loc îl ocupă, cel mai probabil, a doua generație Seria 3. 

Un argument convingător aici este, desigur, M3 E30, primul Seria 3 care să poarte insigna specială M și una dintre cele mai antrenante sportive ale secolului trecut. 

Așa că nu este foarte surprinzător să vedem pe cineva care încearcă să-și îndeplinească visul de a avea un Seria 3 în garaj, pornind de la o Lada. În cazul de față, o Lada 124. 

Vezi mai multe imagini pe auto-bild.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează