SPORTURI  »  AUTO  »  NOUTĂŢI AUTO

FOTO Salonul de la Frankfurt îşi deschide porţile. Vezi ce super-maşini vor fi lansate aici!

Aston Martin V12 Zagato e una din cele mai așteptate sportive ale anului +15   FOTO
Aston Martin V12 Zagato e una din cele mai așteptate sportive ale anului

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 14:10

Unul din cele mai importante saloane auto ale anului este aproape de debut. Peste 50 de expozanţi îşi vor prezenta maşinile la Salonul Auto de la Frankfurt, printre acestea mărci de renume precum Aston Martin, Ferrari, Porsche sau BMW.

Vezi mia jos FOTO cu cîteva din premierele de la Frankfurt!

Unul din cele mai vizitate staduri promite să fie cel al bavarezilor de la BMW, care au pregătit 4 prezentări pentru Frankfurt: noile versiuni M5 şi Seria 1, dar şi conceptele i3 şi i8. Merită menţionat că noua sportivă M5 va fi disponibilă într-o singură variantă de motorizare, cu o putere de 560 de cai.

Porsche va aduce la Frankfurt noua generaţie a modelului 911, versiunile Carrera şi Carrera S, care vor fi disponibile în România din luna decembrie cu preţuri de la 97.560 euro cu TVA. Noul model 911 Carrera cu motor de 3,4 litri dezvoltă 350 cai putere , iar Carrera S are motor de 3,8 litri şi 400 cai putere.

Deimler va prezenta în premieră noul Mercedes SLK 55 AMG, echipat cu un motor de 5,5 litri şi care dezvoltă 422 cai putere.

Ferrari vine la Frankfurt cu varianta decapotabilă a lui 458 Italia, supranumit Spider. Modelul va fi comercializat şi în România, de unde s-au primit deja 10 comenzi, dar acestea vor fi onorate abia anul viitor. Automobilul este echipat cu un motor în opt cilindri de 4,5 litri, astfel că atinge o viteză maximă de 320 kilometri pe oră şi poate accelera pînă la 100km/h în 3,4 secunde.

Bentley va prezenta noul cabriolet de lux Continental GTC, echipat cu un motor care dezvoltă 575 cai putere. Noul Conti GTC accelerează de la zero la suta de kilometri în 4,8 secunde şi poate rula cu o viteză maximă de 314 kilometri pe oră.

Tot la categoria maşinilor de lux, Aston Martin va lansa modelul V12 Zagato, automobil care va putea fi cumpărat cu 370.000 euro fără taxe. Motorul în 12 cilindri dezvoltă 380 cai putere şi propulsează maşina la 100 de kilometri în 4,2 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 305 kilometri pe oră.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează