SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FOTO Sergio Perez a fost externat abia în această dimineaţă după accidentul de la Monaco

Accidentul lui Srgio Perez i-a socat pe spectatorii de la Marele Premiu al Principatului Monaco +5   FOTO
Accidentul lui Srgio Perez i-a socat pe spectatorii de la Marele Premiu al Principatului Monaco

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 12:35

Marele Premiu al principatului Monaco şi-a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, renumele de "cea mai periculoasă cursă din motorsport".

Mexicanul Sergio Perez a fost ţinut şi aseară sub observaţie de medicii monegasci, după ce sîmbătă a suferit un accident teribil, în calificările cursei de Formula 1. Pilotul Sauber a pierdut controlul maşinii la ieşirea din tunel şi s-a izbit puternic de un zid de protecţie chiar în Nouvelle-Chicane, considerat cel mai periculos viraj din Formula 1.

Impactul produs la peste 200 km/h a distrus complet monopostul Sauber, dar pilotul a scăpat cu o contuzie şi o întindere la coapsă. Mexicanul a fost examinat şi în această dimineaţă şi externat. Cu toate acestea, medicii evită să se pronunţe care sînt şansele ca el să concureze în Marele Premiu al Candadei, peste două săptămîni.

Un alt accident destul de periculos l-a avut în prim plan pe rusul Vitaly Petrov, în cursa de ieri, cînd pilotul de la Renault s-a lovit puternic de un zid de protecţie într-un carambol în care au mai fost avariate alte 4 maşini.

Comisarii din Monaco au decis întreruperea cursei pentru că rusul a rămas blocat în maşină şi nu-şi putea mişca piciorul stîng. Pilotul de la Renault a fost scos din cockpit de medici şi dus de urgenţă la spital pentru analize. Petrov a fost însă externat aseară, după ce medicii şi-au dat acordul.

Vezi mai jos imagini de la accidentul lui Sergio Perez!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează