SPORTURI  »  AUTO  »  OFF ROAD

FOTO Spectacol extrem lângă Târgoviște » Monștrii pe patru roți s-au întrecut în Campionatul Național de Off Road

FOTO: Andrei Ciobica +3   FOTO
FOTO: Andrei Ciobica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 10:08

Una dintre cele mai spectaculoase competiții de automobilism sportiv din România, etapa a șasea a Campionatului Național de Off Road, s-a desfășurat în week-end în județul Dâmbovița, acolo unde nu mai puțin de 41 de echipaje la bordul puternicelor mașini de teren s-au duelat în Corb Adventure Days.

Traseul a avut nu mai puțin de 600 de kilometri, iar concursul s-a desfășurat pe trei clase, Standard, Open și Extrem, dar și un trial urban foarte spectaculos. Publicul nu doar că a putut asista la partea de trial, dar a și participat activ, fanii trăind experiența off-road din postura de copiloți. Încasările din aceste acțiuni au ajuns la fundația Make a Wish.

În total, peste 4.000 de persoane au asistat la evenimentul organizat de CORB44 sub egida Federațieie Române de Automobilism Sportiv, iar învingătorii au fost Dorin Toma/Ștefan Eugen Szekely (Standard), Arthur Lorincz/Rareș Siderias (Open), Andy Vișoiu/Teodor Vișoiu (Extrem).

La Trial, au câștigat Cosmin Jugrin/Daniel Lupu (Standard), Claudiu Ion/George Robu (Open) și Andrei Mușeteanu/Claudiu Panait (Extrem).

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close