SPORTURI  »  AUTO  »  TOM CRUISE A DAT ACTORIA PE FORMULA 1

FOTO Tom Cruise a testat un monopost de Formula 1

Tom Cruise a testat un monopost de Formula 1 +5   FOTO
Tom Cruise a testat un monopost de Formula 1

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 15:33

Tom Cruise, producător şi star al filmului "Mission: Impossible Ghost Protocol", care apare în cinematografe la 21 decembrie, a luat o pauză de la munca de postproducţie pentru a accepta o invitaţie de a testa un monopost Red Bull de Formula 1 în sudul Californiei.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

David Coulthard, câştigător a 13 Grand Prix-uri şi fost pilot Red Bull Racing, a fost instructorul lui Cruise, cu ajutorul unei echipe de 12 oameni, care a venit special de la baza team-ului din Milton Keynes, Marea Britanie.

Cruise, un fan declarat al motorsportului, care a condus numeroase maşini de curse de-a lungul anilor, dar niciodată o maşină de Formula 1, a ajuns la viteza maximă de 291 de km/h, cu doar patru kilometri mai puţin decât viteza maximă atinsă de Coulthard, după ce a rulat cu o maşină de 850 de cai putere în jurul circuitului de 4 kilometri Willow Springs, din Rosamond, California.

Cruise a parcurs 24 de tururi în timpul sesiunii de şapte ore, care a început cu Cruise şi Coulthard parcurgând circuitul cu o maşină de serie, pentru a se familiariza cu liniile optime ale circuitului, înainte ca fostul pilot să îi arate actorului american complexitatea maşinii.

Echipa a revăzut analiza telemetrică a maşinii cu Cruise, comparând-o cu analiza turului lui Coulthard. Cruise şi-a îmbunătăţit timpul iniţial cu aproape 11 secunde până la ultimul tur.

"Tom chiar se pricepe. Am fost surprins că a învăţat atât de repede şi chiar este un pilot desăvârşit", a declarat Coulthard. "Reacţiile sale au fost incredibile, luând în considerare cât de complicat este să conduci o maşina de Formula 1. Este un tip care duce maşina până la limită în viaţa de zi cu zi. Ziua de azi nu a fost una monotonă. Tom chiar m-a impresionat", a declarat Coulthard.

sursa: mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează