AUTO    •   FORMULA 1

GALERIE FOTO Accident suferit de Fernando Alonso » Spaniolul a fost dus la spital cu elicopterul

Foto:Marca

Duminica, 22 Februarie 2015

În aceste zile, echipele de Formula 1 efectuează teste ale monoposturilor la Barcelona, iar dublul campion mondial, Fernanado Alonso, a suferit un accident.UPDATE 16:30: "Astăzi, în timpul testelor de la Barcelona, maşina lui Fernando Alonso a ieşit de pe pistă, în curba trei, şi s-a lovit de un parapet. Acesta a fost dus la centrul medical, unde i-au fost acordate primele îngrijiri. Alonso era conştient şi vorbea cu medicii. Potrivit procedurii, pilotul a fost la spital cu elicopterul pentru intervenţii suplimentare ", se arată într-un comunicat al celor de la McLaren.

UPDATE 15:25: Potrivit noilor informaţii, Alonso este conştient şi vorbeşte, au declarat cei de la McLaren pe contul oficial de Twitter.

Pilotul celor de la McLaren-Honda se afla pe pistă, cînd a pierdut controlul monopostului şi a intrat în parapet, potrivit Marca.

Potrivit informaţiilor, spaniolul a avut ameţeli după impact şi a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi din monopost, în care a stat 10 minute după accident.

Alonso a fost transportat cu ambulanţa la centrul medical de la Circuit de Catalunya, pentru primele teste. Ulterior, pilotul a fost transportat cu un elicopter la un spital din Barcelona, pentru investigaţii suplimentare.

Sebastian Vettel, pilotul celor de la Ferrari, se afla în spatele lui Alonso şi a comentat accidentul spaniolului.

"Avea o viteză mică, maxim 150 km/h. Dintr-o dată, maşina a făcut drepta şi intrat în parapet. A fost un accident ciudat", a spus Vettel.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

alexbarosanu  •  22 Februarie 2015, 16:33

un asa zis sport ca te bufneste rasu cat e de praf! sa stai si sa te uiti cum fug unii cu masinile,mare branza

steaua_blatista  •  22 Februarie 2015, 15:19

Nimic grav ...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase