SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

GALERIE FOTO Noua Dacia Duster se lansează mîine oficial la Salonul Auto de la Frankfurt!

Noua Dacia Duster la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 +7   FOTO
Noua Dacia Duster la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 10:37

Cu un exterior mai modern şi un interior schimbat, cu tapiţerii noi şi o nouă planşă de bord, noua Dacia Duster se va lansa oficial mîine, 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noua Dacia Duster păstrează toate calităţile care i-au asigurat succesul: polivalenţa în utilizare, calităţile de rulare pe drumuri neamenajate în cazul versiunii 4x2 şi capacitatea de a aborda trasee dificile în cazul versiunii 4x4, la care se adaugă un raport spaţiu interior / preţ fără egal.

Un look 4x4 indiscutabil
În partea frontală se remarcă noul calandru cu bandouri orizontale cromate şi o nouă grilă a radiatorului, încadrată de blocuri optice redesenate, care integrează de acum şi lumini de zi. Aceste evoluţii subliniază trăsăturile de robusteţe ale vehiculului.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrînd totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic, dar păstrează genele iniţiale", a precizat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Un interior înnoit
Noua Dacia Duster vine cu un alt interior, modern şi confortabil, care reflectă apartenenţa clară  la universul modelelor 4x4. Planşa de bord, complet redesenată, dispune de o consolă centrală încadrată de două baghete verticale ce accentuează impresia de robusteţe.

Noua Dacia Duster propune patru tapiţerii noi, printre care una de piele, în funcţie de nivelul de echipare. Scaunele cu un design nou oferă un plus de confort pasagerilor, în timp ce spătarul banchetei spate a fost ranforsat. Nuanţele disponibile la interior, mai sobre, întăresc caracterul masculin al noii Dacia Duster şi apartenenţa sa la universul 4x4.

"Dacia este marca auto cu cea mai mare creştere din Europa -  plus 18% în primul semestru 2013 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut – şi aceasta în contextul unei evoluţii puţin favorabile a pieţei. Noul Duster completează o gamă complet înnoită, cea mai tînără din Europa şi din bazinul mediteranean"
Rafaël Treguer, Director de marcă Dacia

MAI MULTE DETALII DESPRE LANSAREA DE MÎINE ÎN COMUNICATUL DE PRESĂ AL DACIA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xraven
xraven  •  10 Septembrie 2013, 09:03

bravo si la mai mare ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close