SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

GALERIE FOTO » Premieră la Geneva: Dacia a lansat seria limitată Duster Aventure

Seria Limitată Dacia Duster Aventure / Foto: Dacia +13   FOTO
Seria Limitată Dacia Duster Aventure / Foto: Dacia

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 12:22

Această Serie Limitată adoptă un look robust şi original. Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigaţie Garmin şi cu covoraşe de cauciuc, Duster Aventure îi va atrage pe şoferii dornici de escapade în natură.

Stickerele specifice de mari dimensiuni, al căror model este reprodus şi pe tapiţeria interioară adaugă un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil în două nuanţe - Blanc Glacier şi Noir Nacré.

Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spaţiu interior, prestaţii specifice unui veritabil 4x4 – adăugându-i un plus de caracter, în condiţiile unui preţ accesibil.

Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 ţări începând din aprilie 2013.

"Cu Duster Aventure, Dacia continuă să-şi afirme strategia şi să surprindă lumea automobilului. Strategia mărcii reuneşte simplitatea şi generozitatea: ambele modele oferă mai multe echipamente şi un design foarte reuşit, la un preţ specific Dacia. Această strategie a fost legitimată până acum de peste 2.300.000 de clienţi", a declarat Arnaud Deboeuf, Director al Programului Entry

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sadim3ro
sadim3ro  •  05 Martie 2013, 19:28

daca are covorase de cauciuc ... merita toti banii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează