SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU ÎN BUCUREȘTI

GALERIE FOTO Show grandios pe Kiseleff » Lucian Răduț a câștigat Campionatul Naţional de Super Rally de la București

Foto: Raed Krishan +16   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 10:00

La Campionatul Naţional de Super Rally, viteza și adrenalina s-au aflat în centrul atenției, motoarele au fost turate la maximum, kilometrajul a fost dat peste cap, totul într-o etapă spectaculoasă pe străzile din București

La 07:30, când primele mașini au ieșit în recunoaștere pe șoseaua Kiseleff, bătea un vânt de se mișcau baloții de paie de pe șosea. Piloții se încălzeau cu ceai fierbinte adus în termos și mâncau biscuiți cu ciocolată: "Să nu ne scadă glicemia".

Mihai Leu, primul campion mondial de box profesionist român şi campion naţional de raliuri, cel care a reușit să aducă la noi o etapă din Campionatul Naţional de Super Rally, e deja pe traseu. "O să fie o zi grea, dar sper să fie una memorabilă", spune pe fugă.

Apare lumea cu aparatele foto la gât. Cei mai încântați de etapa de pe Kiseleff sunt puștii. Micuții pasionați ai mașinilor de curse se bucură la fiecare bolid pe care-l văd. De la eveniment nu lipsește campioana olimpică la scrimă, Anamaria Brânză: "De fiecare dată când vin la astfel de competiții îmi dau seama ce norocoasă sunt să fac un sport în sală, la căldură! Nu îngheț afară!". Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și președintele COSR, Mihai Covaliu, sunt prezenți și ei.

"Suntem bucuroși că le arătăm oamenilor cum se desfășoară un show special, un sport bărbătesc cu mașini de curse. Am avut mașini frumoase, derapaje spectaculose. E un eveniment unic de care Bucureștiul avea nevoie"
Titi Aur, multiplu campion național de raliuri

Sunt 57 de mașini înscrise. Viteza şi adrenalina fac legea! Kilometrajul e dat peste cap, viteza medie e 150-160 km/h! Mihai Leu, Titi Aur, Bogdan Marişca și Simone Tempestini "zboară" pe circuit. Nu lipsesc nici piloţii Erich Weber şi Mario Klammer din Austria. După 10 ore în care mii de fani au fost martorii unui spectacol unic, cei mai rapizi câștigă etapa de la București.

Lucian Răduț este marele câștigător al Trofeului București, ultima etapă din acest an din Campionatul Naţional de Super Rally. În marea finală acesta l-a învins pe Bogdan Marișca și pe Costel Cășuneanu. Ziua s-a încheiat cu aplauze și-un concert Alina Eremia.

"După 12 ore petrecute la zero grade sunt fericit că am câștigat Trofeul Bucuresti, ultima etapă de Super Rally de anul acesta. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Ne-auzim pe căldură, încă resimt frigul"
Lucian Răduț, câștigător etapă

Larisa, copilot pentru Adi Teslovan

24 larisa

Gimnasta Larisa Iordache, 22 de ani, n-a ratat momentul să participe la etapa de Super Rally desfășurată sâmbătă în București. Aceasta s-a pregătit de cursă ca un participant oficial. "Un combinezon, un om și o mașinuță! O dimineață puțin mohorâtă. Însă nimic nu-l poate opri. Mulțumesc, Adi Teslovan, pentru experiența minunată și adrenalina din care mă «hrăneam» și în gimnastică. Multă baftă mai departe, te aștept cu drag la un schimb de experiență!", a scris Larisa pe contul de Instagram.

"Am o mașină unică în România!"

24 rk dani otil

De pe lista concurenților nu a lipsit vedeta Antenei 1, Dani Oțil. Acesta a apăsat serios accelerația pentru un show memorabil la București. "Avem o istorie foarte bună, iar după ce-am dormit o perioadă, acum ne trezim! Avem piloți care fac furori afară. Eu sunt din Reșița și acolo am avut mereu circuit stradal. Mirosul și turele le am în sânge! Mi-am luat o mașină de raliu și-am plecat de la Logan, apoi m-am împrumutat și acum am o mașină unică în România, un Radical! La raliu trebuie să fii exact și să ai și zece la sută nebunie", a spus Oțil.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează