AUTO  ·  FORMULA 1

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile făcute de un fost jucător la Steaua, ajuns director în Formula 1: „M-a sunat și mi-a zis că îmi trimite rușii pe cap!”

Colin Kolles // FOTO: autosport.com
Colin Kolles // FOTO: autosport.com

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 14:29

Constantin Cojocaru a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre perioada în care a fost directorul echipei de Formula 1 a lui Colin Kolles.

Vezi în video ce spune Constantin Cojocar despre trecerea sa prin Formula 1 și despre cum a fost amenințat românul Colin Kolles, care i-a cerut să nu mai vorbească despre echipă

„Eu am ajuns acolo ca să mă ocup de securitate. Stăteam și păzeam birourile. Mi-e cam teamă să vorbesc despre așa ceva. Am primit mesaje de amenințare și mi s-a spus să nu mai vorbesc.

După două săptămâni de când am ajuns, m-a sunat tatăl lui Colin Kolles și mi-a zis că fiul lui vrea ca eu să fiu director. Mi-a zis că nu trebuie să fac nimic, doar că voi primi un salariu mai mare. Dacă știam în ce mă bag, nu acceptam. Colin Kolles m-a sunat o dată și mi-a zis să tac din gură. Am primit telefoane de amenințare din Germania și mi-a spus că îmi trimite rușii pe cap.

Am fost dus la Londra ca să fiu pus director și m-au pus să semnez niște acte. Nu mi-au arătat ce am semnat. Când a început procesul de insolvență al echipei, am fost băgat ca prostul la înaintare. Ideea era ca România să intre în Formula 1 în 2016, prin Forza Rossa, în locul lui Caterham. Asta mi-a zis Colin Kolles. 

Mi-a fost teamă. Nici n-am ajuns în țară și m-au sunat de la DNA. Mi s-a spus că sunt sub protecția lor. Eu eram în Ungaria și am primit telefon de la un colonel, deși nu știa nimeni numărul meu. Mi s-a spus că merg la DNA.

Și acum sunt anchetat la Londra. Mi s-a cerut să spun unde s-a dus aparatura de la Caterham. Acum sunt singurul patron și director al echipei. Datorez 50 de milioane de lire statului englez. Totul a fost trecut pe numele meu și cred că s-a întâmplat după ce am dat un specimen de semnătură. Dar autoritățile mi-au spus că, dacă voi colabora, mi se va șterge datoria”, a declarat Constantin Cojocar la GSP LIVE.

Context:

Contantin Cojocar, fost fotbalist la Steaua, a ajuns în Anglia pentru a fi agent de securitate și a ajuns directorul echipei de Formula 1 Caterham, care a dispărut, iar el a fost anchetat ulterior de autoritățile de britanice.

La Caterham era director omul de afaceri român Colin Kolles, născut Călin Colesnic. Din echipa Caterham urma să apară echipa Forza Rossa, la care s-ar fi implicat și Victor Ponta, dar proiectul a fost sistat.Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (6)
gerularupeimana  •  11 Februarie 2019, 20:39

Cam colesnic domnul Kolles :)

Ioan Trisi  •  11 Februarie 2019, 19:51

Un pro st avar dupa bani!A crezut ca se afla in Romania si face el cartile!

cpt.ahab  •  11 Februarie 2019, 18:05

Foarte cinstit bănățeanul Colesnic-Kolles!

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Serie A
Benevento - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Serie A
Udinese - Spezia
Digi 2, Telekom 2
19:45 Handbal M
Brest - PSG
Digi 3
20:00 Fotbal, La Liga
Huesca - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2
21:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Alternativ: Burnley - Manchester City
Digi 4
21:30 Fotbal, Supercupa Germaniei
Bayern Munchen - Borussia Dortmund
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Alternativ: Brighton - Manchester Utd
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Midtylland - Slavia Praga
Digi 2, Telekom 2
22:30 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Valladolid
Digi 3
Program TV complet

Liga 1