SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Hamilton face noi acuzaţii: ”Vettel a fost ajutat în Spania!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 13:26

Cu o zi înaintea cursei de la Monaco, Lewis Hamilton face noi acuzaţii. De această dată cei vizaţii sînt piloţii echipei Toro Rosso, Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi.

Britanicul a declarat că cei doi l-au ajutat pe Sebastian Vettel să se impună în Marele Premiul al Spaniei după ce l-au împiedicat pe Hamilton să se apropie de neamţ înaintea finalului cursei.

Astfel, pilotul de la McLaren a trecut linia de sosire al doilea, cu 0,6 secunde în spatele lui Vettel care, datorită acestei victorii, şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general.

Asemenea lucruri nu ar trebui să se întîmple, aşa ar fi normal...nu?”, a spus Hamilton a finalul celei de-a doua sesiuni de antrenamente de la Monaco.

”În ultima cursă, din Spania, au fost cîteva lucruri care nu ar fi trebuit să aibă loc. L-au lăsat pe Vettel să treacă, iar apoi s-au pus în faţa mea pe parcursul cîtorva viraje. Asta a produs un decalaj mare între noi şi am pierdut. Dacă astfel de întîmplări vor continua să apară, ar trebui date anumite penalităţi”, a adăugat britanicul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  27 Mai 2011, 14:21

A fost vizibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează