SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Kamui Kobayashi rămîne la echipa de Forumula 1 Sauber

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Pilotul japonez Kamui Kobayashi, care va împlini săptămîna viitoare 24 de ani, va face parte din echipa de Formula 1 Sauber şi în sezonul viitor, a anunţat team-ul elveţian.

 

Kobayashi a sosit la Sauber în decembrie 2009, după ce a avut un debut impresionant în Marele Circ, cu evoluţii apreciate în ultimele etape ale sezonului trecut, cînd evolua la Toyota.

"Nu am avut niciun dubiu că vom lucra cu el şi în 2011", a declarat patronul echipei, Peter Sauber.

Kobayashi a luat startul în 15 curse şi a acumulat 24 de puncte, locul şase ocupat în Marele Premiu al oraşului Abu Dhabi, în ultima etapă din 2009, şi în Grand Prix-ul Marii Britanii din acest an fiind cele mai bune clasari ale sale.

Coechipierul lui Kobayashi pentru ediţia viitoare a Campionatului Mondial de Formula 1 va fi anunţat ulterior. În acest moment, al doilea monopost Sauber este pilotat de veteranul spaniol Pedro de la Rosa (39 de ani).

Potrivit publicaţiei finlandeze Turun Sanomat, De la Rosa are şanse să-şi păstreze locul şi în 2011, dacă negocierile dintre Sauber şi o companie spaniolă care doreşte să devină sponsorul principal al echipei se vor finaliza. (sursa: mediafax)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează