AUTO    •   FORMULA 1

Kimi Raikkonen rupe tăcerea! Ce spune despre plecarea de la Ferrari și noua destinație: "Doar mințile voastre pot crede asta"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Joi, 13 Septembrie

Kimi Raikkonen, 38 de ani, își va încheia aventura la Ferrari la finalul acestui sezon. Finlandezul urmează să ajungă la Sauber, echipă la care a mai pilotat la începturile carierei.La una dintre conferințele de presă premergătoare Marelui Premiu de la Singapore, care se va desfășura duminică, Raikkonen a vorbit despre despărțirea de Ferrari și noua aventură pe care o va începe la Sauber. Kimi a declarat că e fericit cu noul transfer și s-a contrat cu jurnaliștii care pun la îndoială mutarea la Sauber.

"Am vrut să mă întorc la Sauber. De ce vreți să faceți totul atât de complicat? Am avut motivele mele și asta e de ajuns pentru mine. Chiar nu îmi pasă ce cred alții atât timp cât eu sunt fericit cu motivele care m-au împins să iau această decizie. Doar mințile voastre, domnilor, pot crede că am semnat pentru doi ani fără să fiu fericit.

La Monza (n.r - etapa de acum două săptămâni) am știut că nu voi mai fi pilot la Ferrari. Tot acolo am aflat de interesul celor de la Sauber. Oricum, cunoșteam multă lume de acolo din trecut. Nu știu nimic despre discuțiile conform cărora ar urma să ocup o funcție manegerială la Sauber. Am semnat să fiu noul lor pilot și sper să fac asta. Cine știe ce se poate întmpla în viitor, în doi ani sau ceva de genul?", a spus Raikkonen, potrivit express.co.uk.

Vezi și:  Adio, Kimi! Ferrari a anunțat oficial că Raikkonen va pleca » Unde merge campionul mondial și cine îi ia locul

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

mioriticul  •  13 Septembrie 2018, 20:55

Plecarea „la“ Ferrari sau mai degraba „de la“ Ferrari? E vorba totusi de ceva cu totul invers. Dar poate ca ati fost grabiti sa mai impachetati ceva pesti ...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase