SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO

Laguna a III-a

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Renault a adus la Bucuresti noua Laguna care doreste sa intre in top 3 in segmentul sau din punct de vedere al calitatii. Incepind din aceasta luna, noua Laguna va intra pe piata Comunitatii Europene. Dupa 14 ani, Laguna a ajuns la generatia a III-a. Francezii vor sa impresioneze cu noul model prin eleganta, calitate si stil. Targetul este clar, revenirea lui Renault Laguna in segmentul de lux.

Masoara 4, 69 metri in lungime, 1,81 latime si este impunatoare. Culmea este ca masina este cu 15 kilograme mai usoara decit precedentul model. Este desenata frumos, cu linii fluide, iar cromul, un metal la moda in industria auto, este prezent peste tot, inclusiv la cele doua evacuari. Tehnologia LED, un alt segment de bonton de acum, este folosita la stopuri care ofera pe timpul noptii o lumina caracteristica.

Interiorul nu are nici o legatura cu Laguna a II-a. A fost restilizat complet. Accesul la toate comenzile a fost simplificat, mai ales la nivelul plansei de bord care se intinde pe toata latimea Renaultului. Sistem de navigatie GPS cu functie de vedere spatiala tridimensionala cu ecran panoramic de 7 inci, sistem de asistare la parcare, limitator de viteza, precum si functii de comunicare hand-free. Toate acestea sint optionale in functie de nivelul de echipare. Noua Laguna ofera multe spatii de depozitare. Atit sub cotiera centrala, cit si sub forma de compartimente in zona soferului.

sase motorizari
Laguna a III-a are doua variante de motorizare pe benzina (2.0 16V, 145 CP si 2.0 16 V Turbo, 170 CP). Dieselul este si el prezent, dar mult mai bogat in oferta: (1.5 dCi, 110 CP, 2.0 dCi, 130 CP, 2.0 dCi, 150 CP si 2.0 dCi, 175 CP). Adversarii lui Laguna sint redutabili: Volkswagen Passat, Audi A4, BMW Seria 3. Redutabili, dar nici Laguna nu mai are nici o legatura cu precedentul model.

3 ani garantie sau 150.000 de kilometri ofera producatorul pentru noul Renault Laguna

22.000 de euro este pretul pentru intrarea in gama valabil in Franta pentru noul Renault Laguna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează