SPORTURI  »  AUTO  »  FORCE INDIA

Liuzzi îl va înlocui pe Fisichella la Force India

Vitantonio Liuzzi, Liuzzi, Force Indian
Vitantonio Liuzzi, Liuzzi, Force Indian

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2009 00:00

Pilotul italian Vitantonio Liuzzi va fi înlocuitorul lui Giancarlo Fisichella la echipa Force India începând cu următorul Mare Premiu, care va avea loc în Italia, informează site-ul oficial al echipei.

Fisichella a plecat la Ferrari, unde îl va înlocui pe Felipe Massa, care se reface după accidentul suferit. Liuzzi, în vârstă de 28 de ani, a fost pilot de teste la Force India.

"Sunt încântat că Tonio va avea posibilitatea să revină în curse, ştiu că şi-a dorit acest lucru. Force India ocupă o poziţie foarte bună şi aveam nevoie de un pilot care să ne menţină acolo. El va avea şansa să-şi demonstreze valoarea şi profesionalismul", a spus preşedintele şi şeful echipei, Vijay Mallya.

"O să fie o plăcere că voi începe chiar la Monza. Apreciez că mi s-a acordat această oportunitate. Sunt foarte motivat şi îmi doresc să câştig puncte pentru echipă", a spus Liuzzi.

Ultima cursă a pilotului în Formula 1 a fost în sezonul 2007, în Marele Premiu al Braziliei, când concura pentru Torro Rosso. El a concurat în 39 de Mari Premii, cel mai bun rezultat fiind un loc 6.

Sursă: NewsIn

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează