SPORTURI  »  AUTO  »  COMENTARIU

Luminiţa Paul despre decesul Mariei de Vilotta » Urmările accidentului

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2013 20:46

Cînd s-a aflat că María de Villotta a fost găsită fără viaţă, vineri, într-un hotel din Sevilla, toată lumea şi-a amintit că ea e fata aceea curajoasă, care şi-a pierdut ochiul drept într-un teribil accident. Spaniola avea 33 de ani, era fiica fostului pilot de F1 Emilio de Villotta şi avea o diplomă în ştiinţa sportului obţinută la Universitatea Europeană din Madrid.

Prima explicaţie a fost "moarte din cauze naturale". Cum se poate întîmpla însă aşa ceva fiind atît de tînără? Membrii familiei au dat o declaraţie în care au menţionat că un medic legist le-a sugerat că există legătură între leziunile neurologice apărute în urma accidentului şi tragicul deznodămînt. După coliziune, anul trecut, María a suportat intervenţii chirurgicale complexe din cauza problemelor la cap şi faţă. Piloţii din F1 au onorat-o ieri, păstrînd un moment de reculegere. Într-un fel, ceea ce i-a plăcut mai mult să facă pe lumea asta a fost şi ceea ce a ucis-o. Chiar dacă i-a oferit un an în plus în care să fie exemplu de ambiţie, stăruinţă şi curaj. Ceea ce va şi rămîne.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Octombrie 2013, 11:43

Super articol ...foarte bine scris ...RIP...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează