SPORTURI  »  AUTO  »  ÎNCEPE FORMULA 1

Mark Webber: "Noile monoposturi sînt urîte!"

Mark Webber, alături de Sebastien Vettel
Mark Webber, alături de Sebastien Vettel

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 11:53

Mark Webber, colegul lui Sebastien Vettel, campionului mondial de la Formula 1, a surprins lumea pasionaţilor acestei competiţiei, dar nu numai în urma declaraţiilor pe care le-a făcut cu privire la aspectul monoposturilor.

Cu trei zile înaintea primului Mare Premiu din acest an, cel din Australia, Mark Webber a afirmat că noua "înfăţişare a maşinilor din Formula 1 este urîtă".

În urma ultimelor reguli impuse de FIA la sfîrşitul noului sezon, constructorii din Formula 1 au fost nevoiţi să facă mai multe modificări la monoposturi, una dintre ele referindu-se la micşorarea lungimii botului monoposturilor pentru a evita accidentele.

Vezi mai jos VIDEO cu clipul de prezentare al monoposturilor celor de la Red Bull!

Webber a fost unul dintre cei şase piloţi cărora li s-a cerut părerea cu privire la aceste schimbări în timpul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat în Australia, răspunsul său uimind pe toată lumea. În timp ce Jenson Button ( McLaren) şi-a susţinut colegii, afirmînd că "maşinile noastre arată bine", Webber nu a fost de aceeaşi părere.

"Sînt urîte. Vreau să spun că e dezamăgitor. Adrian Newey (directorul tehnic de la Red Bull) face mereu maşini frumoase. Cele de la McLaren arată bine, dar rămîne de văzut pe care va curge mai multă şampanie. Nu îmi place această schimbare", a explicat Webber.

Noul sezon din Formula 1 debutează în acest week-end, cu Marele Premiu din Australia, urmînd ca pînă la finalul anului să se mai desfăşoare încă 19 curse. Anul trecut titlul mondial a fost cîştigat de Sebastien Vettel, pentru a doua oară consecutiv, în timp ce titlul de la constructori le-a revenit celor de la Red Bull.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
caneto
caneto  •  15 Martie 2012, 13:56

Raikkonen a spus despre noul bot: este o consecinta a noilor reguli, lumea s-a obisnuit cat de cat cu el, cu timpul nu va mai purta discutii, regulile se schimba, ca urmare si monoposturile, nu-i mare lucru, pur si simplu e altfel decat in trecut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează