SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL GERMANIEI

Mesajul Corinnei » Soţia lui Schumacher a publicat o scrisoare în programul Marelui Premiu al Germaniei

Corinna și Michael Schumacher s-au căsătorit în 1995. Cei doi au doi copii, o fată (17 ani) și un băiat (15 ani)
Corinna și Michael Schumacher s-au căsătorit în 1995. Cei doi au doi copii, o fată (17 ani) și un băiat (15 ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:34

În programul oficial al Marelui Premiu al Germaniei este publicată o scrisoare deschisă semnată de către soţia lui Michael Schumacher şi adresată fanilor germani care vor fi prezenţi la cursa de duminică.

Doar trei piloţi germani au reuşit să cîştige la Hockenheim. Ultimul a fost Sebastian Vettel, chiar anul trecut. Ralf Schumacher, fratele septuplului campion mondial Michael Schumacher, a ieşit victorios în 2001, iar Schumi a bifat trei succese: 2002, 2004 şi 2006.

În programul oficial al Marelui Premiu al Germaniei este publicată o scrisoare deschisă a Corinnei Schumacher, soţia marelui pilot, adresată fanilor germani care vor fi prezenţi duminică la cursa de la Hockenheim.

"Michael a trecut prin cele mai grele momente. Perioada critică s-a încheiat, iar acum urmează un lung drum pentru recuperare", a menţionat în scrisoarea respectivă Corinna Schumacher.

"Este bine de ştiut că am trecut cu toţii împreună este cea mai dificilă perioadă. Acum urmează o etapă despre care anticipăm că va dura mult timp. Avem încredere că şi de această dată veţi fi aliaţii lui Schumacher, aşa cum aţi fost alături în mulţii ani petrecuţi de Michael în Formula 1", a scris soţia lui Schumi.

Fără detalii privind starea de sănătate
Acum exact o lună de zile, după ce a ieşit din coma indusă, Schumacher a fost transferat de la spitalul din Grenoble, unde fusese internat pe 29 decembrie 2013 după accidentul teribil de schi petrecut în Alpii francezi, la Spitalul Universitar din Lausanne, unde va continua recuperarea.

Deşi familia a fost extrem de zgîrcită în ceea ce priveşte detalii privind starea de sănătate a lui Schumi, ziariştii de la publicaţia germană Bild au aflat pe surse că acesta poate comunica uneori cu membrii familiei cu ajutorul ochilor. Mai mult, fostul pilot poate respira singur în unele momente, deşi este conectat la aparatul de respirat.

Modernizat în 2012
Circuitul de la Hockenheim a fost modernizat în 2002, fiind păstrată doar o mică parte din cel vechi, astfel că piloţii nu mai trec prin pădure. Din 2002, cinci dintre cele opt curse au fost cîştigate de către pilotul care a plecat din pole-position.

Alonso şi Hamilton, cîte două victorii
Dintre actualii piloţi, doar trei, toţi campioni mondiali au reuşit să cîştige Marele Premiu al Germaniei: Lewis Hamilton (2008 şi 2011), Fernando Alonso (2010 şi 2012) şi Sebastian Vettel (2013)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close