SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie: „Ne facem serviciul în sicrie pe 4 roți!”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 11:16

O agentă de poliție din județul Iași a publicat pe Facebook un mesaj extrem de dur cu privire la situația actuală a instituției, acuzând conducerea MAI de nepăsare și incompetență. Femeia a fost implicată într-un grav accident rutier, în timp ce se afla în misiune, și susține că autospecialele vechi sunt – practic – sicrie pe roți.

Andrada Voicu, agent de poliție în municipiul Pașcani (județul Iași), a fost implicată pe 3 aprilie 2018 într-un accident rutier grav. Aceasta se afla în misiune, într-o autospecială Dacia Solenza, alături de un coleg de muncă.

Cei doi porniseră în căutarea unei minore dispărute și, pe DN 28A Târgu Frumos – Pașcani, șoferul mașinii de poliție a efectuat o depășire pe un segment de drum unde această manevră era interzisă. IPJ Iași susține că semnalele vizuale și acustice erau în funcțiune. Totuși, autospeciala a fost lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus.

Andrada Voicu a fost spitalizată urgent cu hemoragii la cap, hemoragii abdominale și cu oase rupte. Când tatăl său a primit vestea accidentului rutier, a suferit un infarct care – în cele din urmă – l-a răpus.

Citește mesajul polițistei pe auto-bild.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează