SPORTURI  »  AUTO  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

Mihai Leu merge la Cluj Napoca să îl susțină pe Benny: „Sunt convins că va avea succes și în box”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 21:40

Primul campion mondial român la box profesionist din istorie, Mihai Leu, îi va face galerie lui Benny Adegbuyi joia viitoare, la Cluj-Napoca, atunci când cel poreclit Mister Gentleman va disputa al patrulea său meci pe reguli de box în cadrul galei Dynamite Fighting Show.

Neînvins în cariera de pugilist la profesionism, acolo unde a deținut centura supremă WBO, Mihai Leu s-a axat în ultimele două decenii pe participarea în competițiile automobilistice, dar și în ceea ce privește organizarea lor. Mai mult, de anul trecut, este promotorul Campionatului Național de Super Rally, concept inițiat chiar de el.

La prima etapă din 2019, organizată la Mangalia, unul dintre invitații lui Leu a fost chiar Benny Adegbuyi, în prezent pe locul 2 în topul mondial al challengerilor pentru centura Glory deținută de Rico Verhoeven. Benny chiar a fost copilot pentru Leu într-una dintre manșele oficiale de calificări și i-a purtat noroc acestuia, fostul pugilist reușind să încheie pe prima poziție la grupa la care care a fost repartizat cu al său Ferrari 458 Challenge.

Săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca, Benny va disputa al patrulea său meci de box profesionist, carieră pe care a dezvoltat-o în paralel cu kickboxingul începând din 2017. În primele trei confruntări, gigantul originar chiar din Cluj-Napoca a obținut tot atâtea victorii, toate prin KO, iar Mihai Leu are numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Voi merge la Cluj-Napoca să fiu alături de el și sunt convins că va fi un mare sportiv și în box, nu doar în kickboxing, acolo unde e deja un nume internațional. Am încredere că va obține o nouă victorie și se va îndrepta spre ceea ce și-a propus", a declarat Leu, care este unul dintre puținii pugiliști din istorie care s-a retras fără să cunoască gustul înfrângerii.

Gala Dynamite Fighting Show de pe 6 iunie va avea ca main-event confruntarea pe reguli K-1 dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Sam. Este un duel revanșă între aceștia după ce în urmă cu trei ani, în Puerto Rico, britanicul a fost declarat câștigător după o decizie controversată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close