AUTO  ·  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

Mihai Leu poate deveni campion în acest weekend în automobilismul sportiv

Marti, 30 Iulie 2019, 11:43

Primul român campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, a revenit în forță de mai bine de un an în sportul autohton, de data aceasta în automobilismul sportiv, iar în acest weekend are șansa de a-și asigura titlul național.

Leu concurează în Campionatul Național de Viteză în Coastă pe un Ferrari 458 Challenge, iar în actuala stagiune s-a impus în patru dintre cele cinci etape ale Categoriei I, cea dedicată mașinilor de producție.

În weekend, la Mediaș, se va desfășura etapa cu numărul 6, iar pentru fostul mare campion la box poate fi un moment aniversar. În cazul unei noi victorii, coroborate cu un rezultat nefast al contracandidaților săi, Leu își poate asigura titlul cu 3 etape înainte de finalul campionatului.

În acest moment, Mihai Leu a adunat 118 puncte și are cu 47.5 mai multe decât următorul clasat, Călin Manițiu. Pentru runda de la Mediaș, un total de 79 de concurenți și-au anunțat prezența la start.

Dacă își va asigura un nou titlu, pentru hunedorean ar fi a treia disciplină sportivă în care face performanță. După reușitele legendare de la box, unde a devenit campion mondial atât la amatori, cât și la profesioniști, Leu a câștigat, în 2003, și titlul de campion național absolut la raliuri.

 Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1