SPORTURI  »  AUTO  »  MINI

MINI cu 5 uşi! » Cît va costa modelul produs în premieră de celebra marcă britanică

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:17

Premieră în istoria mărcii premium britanice, o variantă complet nouă de caroserie: MINI cu cinci uşi. În comparaţie cu dimensiunile unui MINI normal, în trei uşi, ampatamentul a fost extins cu 72 de milimetri, iar caroseria a fost lungită cu 161 milimetri.

În spate sînt trei locuri separate, în timp ce portbagajul a fost mărit cu 67 de litri. MINI cu 5 uşi va oferi patru motoare: un propulsor pe benzină în trei cilindri, 136 CP, altul în patru cilindri cu 192 CP. Motoarele diesel sînt reprezentate de un propulsor în trei cilindri, 116 CP şi, în premieră, noul motor diesel de 2.0 litri cu 170 CP.

Noul model va debuta pe pieţele cele mai importante din Europa, inclusiv România, la finalul anului. Preţul de pornire este de 21.824 euro (TVA inclus).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează