SPORTURI  »  AUTO  »  LOGAN I-A ÎNNEBUNIT!

Model Toyota, sub 7.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2010 00:00

Toyota a prezentat la salonul din New Delhi, India, un automobil compact low-cost, numit Etios, care va fi produs din acest an in India, unde se va vinde cu un preţ sub 7.000 de euro, scrie presa internationala. Toyota anuntase de ceva timp intrarea pe segmentul low-cost.

Toyota spune ca pentru Etios sedan a dezvoltat un motor nou de 1,5 litri benzina, iar pentru hatchback a fost dezvoltat un motor de 1,2 litri. Pentru a tine costurile scazute, Toyota va cumpara componente de pe plan local. Productia va incepe anul acesta la o uzina construita special pentru acest scop in India si se asteapta o productie anuala de circa 70.000 de unitati.

E prea devreme pentru a sti daca modelul va ajunge şi in Romania, insa e importanta intrarea Toyota pe segmentul low-cost, semn ca scaderea drastica a vanzarilor i-a facut sa-si schimbe viziunea.

Sursa: Hotnews

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  06 Ianuarie 2010, 15:08

Concurenta pentru Dacia, asta daca se vinde si in India. Cred ca ar fi o piata buna si pentru Dacia

thunder4ever
thunder4ever  •  06 Ianuarie 2010, 12:38

Nici nu arata rau masina..... chiar ar fi un concurent serios pentru Logan la noi in tara parerea mea daca acest concept va fi finalizat si pretul de baza al acestui model va fi cel speculat de voi. Chiar interesanta masina....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează