SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Money, money

Articol de - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 17:10

Ecclestone identifică necazul: "Sînt prea mulţi bani distribuiţi rău, probabil din vina mea. La fel ca multe înţelegeri pe care oamenii le fac, par o idee bună la momentul respectiv". Apoi nu mai e aşa. "Ştiu ce e în neregulă, dar nu ştiu cum să rezolv", s-a lamentat puternicul om.

Boss-ul F1, Bernie Ecclestone, îşi recunoaşte greşelile. Ieri, Marussia şi Caterham au lipsit de pe grila de start americană, reducînd numărul echipelor participante la 18. Probleme financiare mari, care au provocat mai mult decît rumoare în paddock, în special din partea team-urilor de linie secundă.

Chiar dacă acordurile sînt secrete, sume aproximative circulă în mediu. Ferrari ar fi primit pentru anul trecut mai mult de 200 de milioane de dolari, în timp ce Marussia doar 14 milioane, iar Caterham un pic peste 28.

Costurile anuale ale unei echipe de mijloc se ridică la 120 de milioane, scrie Andrew Benson de la BBC. Şi atunci? "Trebuie să facem ceva, nu e o răceală, iei cîteva pastile şi gata, dispare", mai spune Ecclestone. Cel care ştie că a greşit. Şi o recunoaşte. S-ar putea însă să nu fie suficient.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  03 Noiembrie 2014, 18:37

Domnisoara luminita paul, daca in formula 1 ar fi 18 echipe, nici n-ar incapea pe circuit monoposturile lor! Intr-adevar, au fost reduse la start nr de echipe de la 11, la 9, dar nici chiar 18! Apreciem totusi ca macar ai incercat!;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează