SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL INDIEI, AZI, 11.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1

Nici o surpriză » Vettel a reuşit pole-position-ul şi în Marele Premiu al Indiei

Vettel e tot mai aproape de un nou titlu de campion.
Vettel e tot mai aproape de un nou titlu de campion.

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 27 octombrie 2012 21:48

Sebastian Vettel (Red Bull) a confirmat că este marele favorit pentru Grand Prix-ul indian, reuşind pole-position-ul. Alonso, doar locul 5. Pînă la Vettel, spaniolul va trebui să treacă de Button, Hamilton şi Webber.

Monopol. Mai corect, monopol pentru prima linie. Ultimele trei sesiuni de calificări au revenit celor de la Red Bull, care au ocupat de fiecare dată prima linie. De această dată, Vettel (foto) a fost cel mai rapid, fiind cronometrat cu 1:25.283 secunde, iar în spatele lui a venit coechipierul său, australianul Mark Webber, diferenţa fiind foarte mică, 0,044 secunde.

Campionul mondial a confirmat încă o dată că este, în acest moment, marele favorit pentru un nou titlu. După vacanţa de vară, cei de la Red Bull i-au pregătit germanului un monopost echilibrat perfect, pus la punct în cele mai mici detalii, astfel că Vettel a tot recuperat fantastic după un început de sezon mai slab.

Alonso, poziţia a 5-a
A doua linie va fi una ocupată de McLaren, Hamilton şi Button, iar cea de-a treia va fi o linie Ferrari. Alonso, doar locul 5, o misiune extrem de dificilă pentru spaniol. Pînă la Vettel, Alonso va trebui să treacă de alţi doi campioni mondiali, Hamilton şi Button. Un nou obstacol va fi şi Webber care va fi un paravan pentru Vettel. Greu de tot pentru Alonso în condiţiile în care Vettel, dacă pleacă din pole-position, e aproape imposibil de depăşit.

Romain Grosjean (Lotus) şi Michael Schumacher (Mercedes) n-au reuşit să prindă ultima sesiune a calificărilor, astfel că francezul va ocupa locul 11 al grilei, în timp ce septuplul campion mondial va pleca de pe poziţia a 14-a. Dar pentru german nimic nu mai contează. Mai are 4 curse şi se va retrage. De această dată, definitiv!

5 pole-position-uri a obţinut Sebastian Vettel în acest sezon. În 2011, el a prins de 15 ori această poziţie, iar acum doi ani de 10 ori

532687-grila-india.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
costel13
costel13  •  28 Octombrie 2012, 09:22

pacat de acele doua ambandonari ...cred ca iesea campion...ALONSO THE BEST!!!!

terminatorul2
terminatorul2  •  28 Octombrie 2012, 08:07

FORTA ALONSO !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează