SPORTURI  »  AUTO  »  POWERBOAT

Norvegienii mizează pe un nou echipaj

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

 

După un debut slab de sezon, norvegienii de la Ugland Offshore Team au decis să schimbe cuplul din ambarcaţiunea Welmax 90, chiar înaintea cursei de pe teren propriu, Marele Premiu al Norvegiei, programat la Arendal, în perioada 19-19 iulie.

Drept urmare, copilotul Jorn Tandberg va face cuplu cu un nou pilot, al treilea în tot atîtea curse. Campionul european de anul trecut va fi însiţit în cockpit-ul ambarcaţiunii Mercury V8-powered Welmax de compatriotul său, Kolbjorn Selmer, în tentativa de a obţine a treia victoria de la Arendal, după cele din 2006, cu Christian Zaborowski şi 2008, cu Inge Brigt Aarbakke.

Noul cuplu de pe Welmax 90 a făcut deja primele teste, pe apele din jurul oraşului natal al lui Tanberg, Larvik. “Am profitat de şansa de a fi împreună pe apă pentru că avem nevoie de timp ca să ne obişnuim unul cu celălalt. Totul a mers bine şi sperăm într-o comportare bună la Arendal, o cursă care se potriveşte perfect ambarcaţiunii noastre”, a spus Tandberg. 

Selmer a debutat în Class One în urmă cu doi ani, la Marele Premiu al României, alături de Domenico Cirilli. Un an mai tîrziu, a făcut echipă cu italianul Giampaolo Montavoci, reuşind să încheie pe locul al patrulea la Marele Premiu al Egiptului, cea mai bună performanţă din cariera sa. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează