SPORTURI  »  AUTO  »  PREMIERĂ

Off-road în Capitală » Toyota a inaugurat primul circuit off-road din Bucureşti

Toyota Hilux +3   FOTO
Toyota Hilux

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 22:28

Toyota România a inaugurat în Bucureşti primul circuit Toyota 4x4 Track, dedicat exclusiv pentru off-road.

Suprafaţa totală este de 1.500 mp, traseul amenjat cuprinde o ravenă şi trei rampe: prima are o înclinaţie de 35 grade, cea de-a doua are o înclinaţie laterală de 40 grade, iar ultima este o rampă cu încrucişare de punţi. De asemenea, pasionaţii au ocazia să treacă prin apă care are o adîncime de 70 cm.

Pentru moment, acest circuit este destinat deocamdată doar clienţilor Toyota, însă pînă la finalul anului toţi pasionaţii de off-road care deţin alte mărci cu caracteristici asemănătoare pot testa şi ei posibilităţile maşinilor lor.

Pînă atunci, modelele constructorului japonez, Hilux şi Land Cruiser, au fost vedetele circuitului. De abilităţile celor două de a trece peste obstacole vor încerca să profite şi cei de la Toyota care şi-au propus să invite fiecare potenţial client să testeze maşinile în condiţii adevărate.

800 metri este lungimea efectivă a pistei, din care 130 metri reprezintă obstacole din metal, lemn şi pămînt tasat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mitaita2005
mitaita2005  •  25 Mai 2012, 01:51

off-road le mai terbe :))? nu sunt destule drumuri rele pe strazi =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează