SPORTURI  »  AUTO  »  RALIURI

Pentru prima oară, România are un echipaj feminin la Campionatul European de Raliuri

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 10:43

Cristiana Oprea și Diana Hațegan vor reprezenta România la Rally di Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri. Este pentru prima oară când un echipaj feminin concurează pentru țara noastră în această comeptiție.

Româncele Cristiana Oprea și Diana Hațegan vor concura împreună la Rally di Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri, desfășurată în perioada 19-21 iulie, în Italia. Prezența acestora în competiție marchează o premieră istorică în motorsportul românesc, fiind pentru prima dată când țara noastră este reprezentată de un echipaj 100% feminin.

Citește totul pe auto-bild.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  18 Iulie 2019, 11:17

Ne-a jjijji ce părere are, l-ați întrebat?! :-)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează