SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Piloții din Formula 1 se pregătesc pentru un nou sezon! De ce nu trebuie să ratezi noul an

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 23:27

Un nou sezon de Formula 1 va debuta în martie, iar GSP.RO îți prezintă patru motive pentru care nu trebuie să ratezi această competiție. 

  1. Supremația Mercedes

După schimbările făcute înainte de sezonul din 2014, Mercedes a dominat sezonul trecut și a avut cea mai rapidă mașină. Celelalte echipe nu au putut ține pasul cu gruparea germană și nu au pus probleme serioase, “săgețile argintii” impunîndu-se în clasamentul piloților și în cel am constructorilor.

După primele teste din acest an, de la Jerez, Mercedes pare că are din nou cea mai bună mașină și este greu de crezut că Ferrari sau Red Bull pot emite pretenții. 

  1. Duelul intern Hamilton – Rosberg

Lewis Hamilton și Nico Rosberg, piloții echipei Mercedes, sunt cei care s-au luptat anul trecut pentru a cîștiga competiția. Cîștig de cauză a avut pilotul britanic, după o luptă lungă. Nico Rosberg este hotărît să îl învingă pe colegul său și să devină numărul 1.

  1. Sebastian Vettel la Ferrari

Considerat de mulți cel mai bun pilot la ora actulă, Vettel va concura în noul sezon pentru Scuderia Ferrari și speră să repete succesul avut la Red Bull.

După patru titluri mondiale cîștigate cu Red Bull, Sebastian Vettel a decis, după un sezon mai slab, să se mute la Ferrari și să calce pe urmele idolului său, Michael Schumacher.

Vettel are ocazia de a aduce primul titlu pentru Ferrari după cel adus de noul său coleg Kimi Raikonen, din 2007, și de a cîștiga al cincilea său trofeu.

  1. Ochii pe debutanți

Max Versatppen este cel mai tînăr pilot de Formula 1 din acest sezon și va fi cel mai tînăr debudant. La cei 17 ani, olandezul a impresionat la categoriile inferioare și vrea să facă performanță și în această competiție.

Verstappen, fiul unui alt pilot de Formula 1, va concura pentru echipa Toro Rosso și este unul dintre piloții pe care pasionații trebuie să îl urmărească.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close