SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU IAȘI

Tragedie la Raliul Iașiului! Pilotul Adrian Răspopa a decedat după un accident groaznic

Adrian Răspopa
Adrian Răspopa

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 16:55 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 20:47

Adrian Răspopa (41 de ani) și-a pierdut viața după un accident grav, petrecut la Raliul Iașiului.

Răspopa se afla pe locul 2 la general după Proba Specială 1 la Raliului Iașiului. Pilotul forma echipa alături de Cosmin Diacu la volanul unei Skoda Fabia R5. Însă lucrurile nu au mers atât de bine la PS 2 Hadâmbu, unde Adrian Răspopa a avut o ieșire violentă în decor.

Cei doi au fost transportați cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Iași. Starea lui Cosmin Diacu este în afara oricărui pericol, însă Adrian Răspopa nu a supraviețuit. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni severe la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral și nu a mai putut fi salvat.

Tragedie la Raliul Iașiului! Pilotul Adrian Răspopa a decedat după un accident groaznic
Mașina celor doi piloți, după accident

Pilotul Adrian Răspopa a murit, după un accident în Raliul Iașiului

„Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat. Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfășurare și anularea etapei. 

Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere. 

La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului. Odihnește-te în pace, Adi!”, au scris organizatorii evenimentului pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
popicoo
popicoo  •  04 Septembrie 2021, 20:34
Postat de Ungureanu Ionut pe 04 Septembrie 2021, 17:47

Sa-i fie țărâna ușoară!

Man, e mort, nu simte nicio țărână! Wake up!

117850672514156
Ungureanu Ionut  •  04 Septembrie 2021, 17:47

Sa-i fie țărâna ușoară!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează