SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL ITALIEI

Pleacă Sebastian Vettel la McLaren? » Pilotul neamţ a confirmat interesul scuderiei britanice

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 22:35

Cvadrupul campion mondial a confirmat interesul celor de la McLaren pentru el privind un contract din 2016, dar că acum nu este momentul potrivit să se gîndească la viitorul său.

După ce Fernando Alonso a infirmat zvonurile conform cărora ar pleca la McLaren, spaniolul ieşind cu o declaraţie de dragoste pentru Ferrari, actuala sa echipă, adăugînd că intenţionează să-şi prelungească înţelegerea cu scuderia italiană, în presa de specialitate a apărut o altă informaţie care a agitat lumea din Formula 1.

Două publicaţii din Italia au scris că au început deja negocierile dintre Vettel şi reprezentanţii echipei britanice privind un contract între cele două părţi, începînd cu 2016.

Pilotul german, care are o înţelegere cu Red Bull ce expiră la finalul lui 2015, ar fi cerut o perioadă de gîndire, cvadrupul campion mondial fiind total nemulţumit de performanţele motoarelor Renault, cele care echipează monoposturile Red Bull. Şi ar mai fi un motiv, la fel de solid, retragerea de la Red Bull a managerului Adrian Newey, eminenţa cenuşie a echipei austriece.

Vettel confirmă oferta
Sebastian Vettel a recunoscut că există un interes din partea celor de la McLaren, dar că nu este momentul potrivit ca acum să se gîndească la viitorul său. "Sînt fericit unde sunt acum, la Red Bull, dar niciodată nu poţi să ştii ce se va întîmpla în viitor. În acest moment nu simt nevoia să mă gîndesc la asta", a punctat campionul mondial.

2015 este anul în care expiră contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull, actuala sa echipă

2009 este anul în care Vettel a debutat la Red Bull

4 titluri mondiale consecutive a cîştigat Vettel cu Red Bull (2010, 2011, 2012 şi 2013)

"Sînt fericit unde sînt acum, dar niciodată nu poţi şti ce se va întîmpla în viitor" (Sebastian Vettel)

Sîmbătă
Calificări 15:00 Dolce Sport

Duminică
Cursa 15:00 Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează