SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Probleme mari pentru Fernando Alonso după accidentul suferit » Nu îşi amintea ultimii 20 de ani :O

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 18:16

Pe 22 februarie, Fernando Alonso a pierdut controlul monopostului său şi a intrat cu maşina în parapet, fiind transportat la spital.

După primele investigaţii, medicii au decis că Alonso este în afara oricărui pericol, dar pilotul celor de la McLaren nu va participa la prima cursă a sezonului, MP al Australiei, din motive de siguranţă.

Ziariştii de la El Pais scriu că, după ce Fernando Alonso, 33 de ani, s-a trezit din starea de inconştienţă, acesta credea că este un adolescent şi uitase ultimii douăzeci de ani!

Spaniolii precizează că Alonso nu îşi amintea debutul în Formula 1, din 2001, cele două titluri de campion obţinute cu Renault, 2005 şi 2006, şi nu recunoştea pe nimeni din jurul său.

"Mă numesc Fernando Alonso, sînt pilot de karting şi vreau să ajung pilot de Formula 1", le-ar fi spus spaniolul medicilor.

În acest moment, Alonso este recuperat aproape complet şi se pregăteşte pentru a doua cursă a anului, MP al Malaeziei, din 29 martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
thedronius
thedronius  •  06 Martie 2015, 10:48

Astia au vazut prea multe filme de Hollywood.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează