SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

Radu Mazăre a fost adus în România! Ce mașini a pierdut când i-a fost sechestrată averea

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 12:46

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar! Fostul primar al Constanței a fost condamnat săptămâna trecută la 9 ani și 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, dar mai este condamnat la 9 ani de închisoare și în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Mamaia.

În 2015, DNA a instituit sechestru pe bunurile sale, ocazie cu care Radu Mazăre a pierdut o colecție impresionantă de mașini, scrie auto-bild.ro.

Potrivit declarației sale de avere din 2014, Radu Mazăre deținea un Jeep Willys, fabricat în 1968, și un Jaguar E-Type Seria III 5.3 Cabrio, fabricat în 1974.

68.cj 5 charles kent
foto: modelul de jeep pe care îl deținea Mazăre

La volanul celei din urmă, fostul primar al Constanței a deschis o paradă a motocicliștilor organizată în 2014, în Mamaia. Cu acea ocazie, a declarat:

„Nu e o maşină nouă, e o maşină veche, are patruzeci de ani. Dacă nu am avut şi eu bani să iau una nouă, am luat una veche”.

Remarcăm faptul că un asemenea model Jaguar este căutat printre colecționari, deci nu poate fi vorba despre un chilipir.

CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL ÎN AUTO-BILD.RO + FOTO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
enigmaticul
enigmaticul  •  21 Mai 2019, 16:11

Mda, era un individ ”benefic” zice cineva mai sus, eu as adauga benefic pentru el însă, destul de păgubos pentru țară, pe care a sărăcit-o cu peste 100 mil. euro. Și cînd mă gândesc că acum 7 ani aveai amantă la pușcărie și făceai naveta de la Constanța la Iași. Ți-ar fi prins bine acum dar......... tot tu ai avansat-o într-o funcție mai bună, în capitală. Deh......ce-și face omul cu mâna lui.....

rivaldinho
rivaldinho  •  21 Mai 2019, 15:47

Au clonat un fecesebist "prost".

rivaldinho
rivaldinho  •  21 Mai 2019, 15:46

Voi realizati ca inclusiv primul user este al unui ***? :)) Si apoi vin 3 clone care-i dau replica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează